Houten auto’s

Houten speelgoed

Houten speelgoed is iets wat een heel leven meegaat, en vaak nog meerdere generaties kinderen kan vermaken. Of het nu houten blokken zijn, een trein of een auto waarmee je de houten blokken rond kunt rijden. Een ding is zeker, houten speelgoed gaat langer mee dan het meeste plastic speelgoed en is ook nog veel beter voor het milieu. Mocht je je zorgen maken om het hout waar dit speelgoed van gemaakt wordt? Er wordt gebruik gemaakt van hout van bomen welke specifiek opgekweekt worden voor dit speelgoed. Ook omdat het hout moet zijn wat niet splintert, het moet immers bestand zijn om mee te kunnen spelen. Mocht je je afvragen of je houten auto lang mee gaat? Een ding is zeker wanneer je een auto wilt die groter is kan je beter een auto leasen, maar deze houten auto’s gaan gegarandeerd langer mee dan een leaseauto.

Waarom kiezen voor houten speelgoed?

We leven in een weggooi maatschappij, waarin heel veel plastic gebruikt wordt. Het is eenvoudig om te produceren, heeft leuke kleurtjes en kan eenvoudig gemaakt worden in elke vorm die je je maar kunt verzinnen. Een droom voor kinderen, die graag spelen met dingen die geluid maken, felle kleurtjes hebben en goed in de hand liggen. Maar plastic gaat ook snel kapot, en dat is waar wij in beeld komen. Want ons houten speelgoed kan generaties lang meegaan, kortom er kunnen vier generaties kinderen spelen met ons houten speelgoed – zelfs wanneer dit heel frequent gebruikt wordt. Hout is duurzamer dan plastic en beter voor het milieu als extra bonus. Kortom met houten speelgoed haal je jarenlang speelplezier in huis.

Een houten auto leasen?

We bieden dan wel een ruim scala aan speelgoed aan, het is helaas nog niet mogelijk om bij ons speelgoed te kunnen lenen. Maar je kunt wel tegen leuke prijzen bij ons speelgoed aanschaffen. Helaas leveren we geen houten auto’s op formaat waar je echt in zou kunnen rijden. Dus een auto leasen zit er ook helaas niet in. Toch kan je met ons kleinere formaat auto ook prima rijden en spelen. Met onze auto’s worden al generaties lang kinderen vermaakt, en niet alleen kinderen want ook de volwassenen spelen graag nog met auto’s zeker als ze het excuus hebben om dit te doen omdat er een kind vermaakt moet worden. autoleasenIn ieder van ons schuilt nog een kind, en juist ons houten speelgoed kan dit kind weer terughalen. Want we herinneren ons allemaal wel het spelen met de blokken, want er is immers niets leukers dan een toren bouwen om deze vervolgens om te gooien. En ook daar is geen leeftijd aan gekoppeld – want de spanning van een spel als Jenga (welke je ook bij ons kunt krijgen!) is voor volwassenen net zo groot als voor kinderen, en Jenga kan je vergelijken met het bouwen van een blokken toren.  Mocht je alsnog meer interesse hebben in de lease auto? Ga dan kijken op Rosfinance.nl voor de auto. Voor elk ander formaat auto kan je bij ons terecht, en die van ons zuipen geen benzine of diesel.