Verduurzamen

Het verduurzamen van de woning iets wat steeds vaker in het nieuws komt en vragen opwekt bij woning eigenaren. Omdat de verduurzaming vraagt om de nodige kennis en informatie is het raadzaam je goed in te lezen over de mogelijkheden.

Verduurzamen van een woning is vooral bij bestaande bouw in sommige gevallen niet heel lastig. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het laten plaatsen van HR++ glas of de installatie van woning isolatie. Woning isolatie zorgt voor een beter klimaat in de woning en een besparing op de energierekening, dit omdat de woning minder ‘vatbaar’ is voor de invloeden van buitenaf. In de winter blijft bijvoorbeeld de gestookte warmte beter in de woning maar daarnaast zorgt het in de zomer juist ervoor dat de woning de gecreëerde koelte beter vasthoudt. Isolatie is dus een maatregel waar u het gehele jaar van kunt genieten.

Voor woning isolatie projecten staat SCHOTGROEP graag voor je klaar. Door de jaren lange ervaring en de verschillende producten hebben zij voor ieder isolatie probleem een oplossing. Bent je benieuwd wat SCHOTGROEP voor jou kan betekenen ? neem dan contact op met één van de isolatie specialisten via telefoonnummer 078- 677 7025

Verduurzaming van de woning en energiezuiniger leven is niet geheel een vrije keuze, door het nieuwe energie akkoord wordt er door de overheid een soort van verplichting op het geheel gelegd. De overheid heeft doelstellingen voor de toekomst, en om deze te behalen moeten jij en ik meewerken.

Voor veel verduurzamingprojecten is het mogelijk subsidie te ontvangen vanuit de gemeente of overheid. Hiermee proberen ze de woning eigenaren tegemoet te komen. Dus ben je benieuwd wat voor subsidie of andere tegemoetkoming je kunt ontvangen voor verduurzaming ? neem eens een kijkje op de website van Rijksoverheid of je gemeente, wellicht kan één van de twee iets voor je betekenen.