Energie vergelijken loont in Houten

Energie vergelijken loont

De beste manier om het voordeligste energie contract te vinden is via energie vergelijken. Je vindt hierdoor de goedkoopste energieleverancier gebaseerd op het verbruik van jouw woning. Consumind vergelijkt voor jou de energieprijzen en contracten van alle energieleveranciers. Dit zijn er al meer dan 20 in Nederland! Hierdoor ben jij dus minder tijd kwijt aan het zoeken van de juiste energieleverancier en bespaar je gemakkelijk tot honderden euro’s op je energierekening.

Ruim 1.25 miljoen huishoudens stappen over

Huishoudens zijn steeds vaker bezig met energie vergelijken en het besparen op de energiekosten. Per jaar stappen er ruim 1.25 miljoen huishoudens over. Dit aantal gaat steeds verder omhoog. Nederlanders zijn zich er steeds vaker van bewust dat er flink bespaart kan worden op de energiekosten. Ondanks de 1.25 miljoen overstappers, betaalt alsnog 90% van de huishoudens te veel voor gas en stroom. Tijd dat hier verandering in komt en start daarom met energie vergelijken. Het loont én is zo gedaan. Prettig geregeld.

Energie vergelijken via Consumind

Op Consumind.nl kun je binnen 5 minuten energie vergelijken en de voordeligste energieleverancier vinden voor het verbruik in jouw woning. Zij vergelijken meer dan 20 energieleveranciers voor je en zetten de contracten voor je op een rijtje. Je ziet in een duidelijk overzicht alle tarieven en kosten per energieleverancier en kunt hier een keuze uit maken. Tijdens het energie vergelijken wordt er ook gevraagd of je gebruik wilt maken van duurzame stroom en welke looptijd van het contract je graag zou willen.  Zodra je de keuze hebt gemaakt en klaar bent met energie vergelijken, heb je de mogelijkheid om over te stappen. Met deze overstap kun je al snel honderden euro’s per jaar besparen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je huidige contract en het verbruik van je woning.

Zodra je bent overgestapt is er altijd een veertiendagen wettelijke bedenktijd. In deze periode kun je nog kosteloos annuleren maar Consumind vertrouwt er op dat dit niet hoeft. Alleen door energie vergelijken weet u zeker dat u de laagste energieprijzen krijgt. Bespaar tot honderden euro’s en betaal nooit meer te veel voor gas en stroom. Energie vergelijken loont!